Drie roulette strategieën

Op de roulette spelen is een leuke bezigheid, maar het is natuurlijk veel leuker als je wint. Zeker wanneer de inzet echt geld bedraagt, kan je het je niet permitteren om keer op keer te verliezen. Hoewel er geen gouden tip bestaat, die ervoor zorgt dat je altijd wint, kan je wel enkele strategieën toepassen die je kans op winst vergroten. Niemand kan je garanderen dat je met deze strategieën echt zal winnen, maar er wordt op zijn minst gezegd dat ze zouden werken. De eerste strategie is de meest eenvoudige. Je koopt voldoende kleine fiches, zodat je vaak eenzelfde bedrag kan inzetten. Die fiches zet je steeds in op hetzelfde getal. Het idee achter deze techniek, is dat de roulette op een gegeven moment wel eens jouw nummer zal tonen.

One color, red or black

Een andere techniek is geïnspireerd op de eerder uitgelegde tactiek, maar gaat net iets anders in zijn werk. Je kiest voor een bepaalde kleur: rood of zwart. Win je de eerste keer niets, dan zet je nadien dubbel zoveel in op diezelfde kleur. Ook hier weer wordt het idee gebruikt van de willekeurige kans: in principe maken rode en zwarte getalletjes evenveel kans, dus door telkens je inzet te verhogen, moet je op een bepaald moment toch winst maken.

Risicospreiding

Net als op de financiële markten, zou je ook op de roulettetafel aan risicospreiding kunnen doen. In dat geval zet je niet in op slecht één getal, maar telkens op meerdere getallen. Op zich is het bij deze strategie makkelijker om een keer te winnen, maar doordat je telkens veel moet inzetten, is de kans dat je veel verliest ook groter. Of roulette strategie dan ook echt kan werken, is nog maar de vraag. Bij het spelen op de roulette, is het vooral belangrijk om te onthouden dat je speelt voor je plezier en niet voor de winst. Ook roulette blijft een geluksspel, waardoor je zelf niet kan bepalen of je wint of verliest. Veel succes en speel vooral verantwoord.

Op Roulettebaas.nl lees je alles over goede roulette strategieën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *