Ethereum kopen

De geschiedenis van Ethereum

Ethereum is een van de eerste cryptocurrencies, opgericht in juli 2015. In de wereldwijde lijst van virtuele investeringsvaluta’s staat het nu op de tweede plaats. Dit digitale geld is ideaal voor zowel handel als investeringen. Ethereum kopen is een geweldige manier om uw geld te diversifiëren en het is beschikbaar op de meeste handelsplatformen voor cryptocurrency. Ethereum, of kortweg ETH, is een veel gebruikt en verhandeld virtueel geld. De waarde is de op één na hoogste achter Bitcoin. Als gevolg hiervan is Ethereum een ​​cryptocurrency die het waard is om naar te kijken. Het belangrijkste kenmerk van Ethereum zijn de goedkope transactiekosten. Ethereum-transacties lijken meer energie van de apparaten te vergen. Dit probleem wordt momenteel door experts aangepakt.

Ethereum kopen

Bitcoin versus Ethereum: wat is het verschil?

Bitcoin en Ethereum zijn twee van de meest populaire cryptocurrencies op de markt. Afgezien van hun respectievelijke oprichtingsdata, variëren deze twee virtuele valuta op een aantal manieren. Ze hebben in feite heel verschillende doelen.

Het primaire doel van Bitcoin is om ​​virtueel investeringsgeld te worden, met een secundair doel om een ​​wereldwijde valuta te worden voor alle commerciële transacties. Ethereum daarentegen streeft naar een revolutie op het gebied van slimme contracten. Dit zijn cryptocurrencies die functioneren zonder dat er een centrale autoriteit nodig is.

Bitcoin heeft een limiet voor het aantal tokens dat kan worden gegenereerd en verzonden naar de markt om de marktstabiliteit te handhaven. Als gevolg hiervan is het totale aantal Bitcoins in omloop zelden meer dan 21 miljoen. Ethereum daarentegen kent zo’n beperking niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *